BAD BOYS CHALLENGE - 2.4. 2005

Východoeurópska armáda BETA FORCE vyhlásila veľkú križiacku výpravu proti imperialistickým silám, na čele s jednotkami NATO. Súčasťou tohoto ťaženia proti zbedačovaniu a vykorisťovaniu pracujúceho ľudu bola aj účasť na bojoch v akcii pod krycím menom BAD BOYS CHALLENGE, ktorá sa konala v Bratislave, hlavnom meste imperializmu.



Zraz: 2. apríla 2005 medzi o 10.00 hod, Bažantnica, Bratislava Jarovce
Začiatok: 11.15 hod, Bažantnica, Bratislava Jarovce
Koniec: ako kto, my okolo 17.00
Scenáre: badboys scenario, krabice, bázy, tokeny
Ďalšie info: Hrací priestor je vymedzeným lesom. Do hracieho priestoru patrí aj pás 30m široký, okolo kraja lesa po ktorom sa dá pohybovať a plniť v ňom úlohy. Teamy budú usporiadateľom rozdelené na dve nepriateľské armády. V priestore sa nachádzajú 4 základne na niektorých z potenciálnych miest vyznačených na mape. Každá základňa je označená a obsahuje kus kartónu ktorý slúži na dokumentovanie držania základne zapísaním času a armády ktorá ju obsadila. Jedným z cieľov hry je obsadiť a udržať čo najväčší počet základní čo najdlhší čas. Držaním sa rozumie existencia zápisu mena armády na kartóne. Za držanie základne armádou po dobu 20minút, táto získava jeden herný bod. Každá z armád dostane svoj Token (veľké kartónové krabice). Ďalším z cieľov je postupne s nimi prejsť po štyroch bázach ktoré sú v hre. Tokeny majú na sebe kolónky na označenie prechodu krabice bázou. Kolónky treba postupne označiť pečiatkou ktorá sa nachádza na báze, zapísať k nej čas označenia a armádu. Po označení tokenu štyrmi rôznymi pečiatkami zo štyroch rôznych báz získa armáda ktorá umiestni poslednú pečiatku zo série 4 body. Token naďalej zostáva v hre a je možné zahájiť novú pečiatkovaciu sériu. Maximálny počet sérií na ktoré sa dá Token použiť sú štyri. Navyše ktorá armáda na konci hry prinesie Token na zhromaždisko získava ďaľšie 2 body za jeho držanie. Token musí byť vždy v držaní niektorého z hráčov a nesmie sa ukrývať samostatne. Ak je držiteľ Tokenu eliminovaný zostáva s krabicou na mieste, jasne označuje jej polohu a respawnuje určenú dobu s Tokenom v rukách. Vyradenému hráčovi môže byť Token odobratý iným hráčom bez ohľadu na príslušnosť k armáde. Ak armáda získa Token inej armády s neúplnou sériou môže ju dokončiť a získať tak spomínané 4 body za kompletnú sériu bez ohľadu na to že sériu začala iná armáda. Avšak po získaní bodov za Token inej armády ho musí nechať na poslednej báze na ktorej dokončila sériu. Víťazí tá armáda ktorá získa viacej herných bodov v celkovom súčte.

. . .


Akcie sa zúčastnili bojovníci BETA FORCE z tímov: 1-st AirSoft Team Brezno RedStar Brotherhood, Black Widow Banská Bystrica, A.C.G. Krupina a viacero jednotlivcov...


BOJOVNÍK AJKO - foto pre mamku


Vysmiaty Valinor a Handarbeit


Príprava bojovníkov BETA FORCE


Dvaja statoční - Ajko a PePo


Pózovanie s neodmysliteľným červeným artefaktom


VINNETOU XI: Červení gentlemani - červený brat Ajko a červený brat UPIR podstupujú rituál pokrvného zbratania sa


VINNETOU XI: Červení gentlemani - krv je zmiešaná, kocky sú hodené... "Můj bratře..."


Krásnu chvíľku pokoja a mieru demonštruje lienka sedembodková na SIGu 552-ojkovom


Mier sa skončil. Za vlasť, za socializmus za pokrvného brata!!!


V teréne ...


Ajko a Pavlos skúšajú nové RPG


Je to strom, alebo maskovaný imperialistický špión???


Meditácia - Pavlos si v duchu recituje úryvky z tvorby socialistických básnikov


Náš západný spojenec a agent v hlavnom meste DJ Matias


Socialistický respawn


Pred návratom na bojisko


Imperialistický respawn


Imperialisti sa spoliehajú na západnú techniku ...


... a na východné zbrane ...


Romantika ...

Ďalšie fotky z BAD BOYS CHALLENGE nájdete aj na tímovom webe 1-st AirSoft Team Brezno RedStar Brotherhood